@ITALIFE74


INSTAGRAM: @ITALIFE74 - #ITÄLIFE - #ITÄCONSPIRACY

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

LEFFAA JA RAMPPIA
Tästä vähän linkkiä tapahtumiin:
MINIRAMPPI SESSARIT ja PONTUKSEN LEFFAN ENSI-ILTA!

Eli iltapäivästä alkaen rampilla puuhaa ja sit illalla Mascotissa rainaa.

Uus ekstension valmistunee ensviikolla. Siellä saattaa sitten olla muutamaa päivää ennen enskaria vähän vielä remonttia ja ehostusta eli sillä varauksella sitten skeitataan katkonaisesti tuota ramppia pari seuraavaa viikkoa. Sorry mut hyvä siitä tulee!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

facebookki itsessään, puhumattakaan sinne vain jäsenille nähtävillä olevat meininki-infot ei ole todellakaan itä. nyt ryhtiä siihen touhuun.

Anonyymi kirjoitti...

aajoo lukihan se tuolla mainoksessakin. silmät ohitti kiireessä. jatkakaa..

Taktinen kirjoitti...

Facebook ei kyl oo itä.........masentavia noi linkit sinne aina. kusikommuuni...."ei tunnuksia, ei näkymiä" bullllshit

Anonyymi kirjoitti...

pitäsköhän ne tunnukset sit vaan hommata, jos vituttaa?

"ei, olen erilainen nuori. en katso telkkaria. luen vain kirjojen takakansitekstejä kynttilän valossa. intternet on ihan perseestä, kun sielläkin pitää varoa, ettei joudu väärille sivuille. luen uutioset vain teksti-tv:stä, mutta sekin harmittaa, kun joutuu odottamaan, että sivut aukeaa, varsinkin jos painaa ensin väärän sivunumeron. Ollakseni jään viileä, irtaudn massasta. käytännöllisyys sikseen, kuhan vaan pääsen ilmoittamaan aina kun mahdollista, että vituttaa kaikki valtamedia."

oiskohan nyt jo aika myöntää itelleen, ettei kyse ole mistään internetin välityksellä seurustelusta, itsensä ohittamisesta tms.? facebook on infokanava, jossa on vitusti turhaa tietoa ja vähän jotain hyvääkin tietoa. käytät tai et, mutta turha siitä on tänne, tai minnekään muuallekkan tulla valittamaan, jos ittelleen haluaa väkisin kiinnittää jonkun sensuuripallon jalkaansa.

vaikka koko vitun naamakirja vituttaa, vituttaa kaikki saatana siitä ääneen ruikuttajat eniten. saleen vielä tähtinenkin tweettaa salaa.

Anonyymi kirjoitti...

joo mäkin olen vitun erilainen nuori ei oo facebookkia, mut ajattelin tulla mestoille häiriköimään koska en mitään tähellisempääkään keksi. täytyy vielä todeta että ainakin mulla on kuitenkin sen verran asioita sensuroitavana että en niitä mihinkään vitun baabakirjaan aio mennä huutamaan. juon viinanne ja lähestyn naisianne. - iiro malinen

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on sairasta !!! Tän vois siirtää suoraan nollan tai hangupin foorumiin nimikkeellä: "mitä mieltä facebookista" EEi nyt noin tosissaan tarvi olla et kirjottelee itäplokin kommentteihin romaaneja... Ei tässä kukaan mitään vihaa yli kaiken. Nyt vähän rauhallisemmi sielä. Ja tottakai tweettaan niin saatanasti kokoajan. onkse korhonen kun kirjotti tollasen vihaajan tekstin prkl!? tunnusta!

Anonyymi kirjoitti...

Sitä on viikon pois ja kundit on ihan sekasin. Pitänee pysyä maisemissa et pysyy joku roti.

-isi